Siste nytt

Magiske Øyeblikk – Oslo Konserthus 1977−2017

15/09/2017

KULTUR-NORGE FEIRER OSLO KONSERTHUS

Gjennom 40 år har store artister fra hele verden besøkt Oslo Konserthus. Det er det blitt mange magiske øyeblikk av. Denne boken handler blant annet om noen av disse.

Vi presenterer 40 øyeblikk som har beriket publikum fra 1977 til i dag. Utvalget er subjektivt, men reflekterer noe av bredden hos Oslo Konserthus. Fellesnevneren er kvalitet.

I tillegg beskrives Konserthusets lange og spennende historikk. Leseren blir også nærmere kjent med selve huset gjennom arkitekturen og kunsten.

Huset er til for publikum. Vi har derfor fått noen av de besøkende til å dele sine personlige konsertopplevelser.

Boken er en oppsummering av 40 magiske år, og gir motivasjon og inspirasjon til å skape 40 nye.

J U B I L E U M S M A R K E R I N G  i Oslo Konserthus 20.09. Kl.12 00.

Les mer om boken her

 

Boken alle snakker om nå: Folkets klimadugnad – Med råd og tips til deg som vil bidra

16/08/2017

Problemer som er skapt av mennesker, kan løses av mennesker!

Det nytter ikke å snakke det vekk lenger. Klimaendringene er her, og vi må handle mens vi kan. Derfor gir vi ut denne boka. Vi ønsker å vise at det er mange som er i gang med å gi sine bidrag. Unge og gamle, vanlige folk, forskere, politikere og næringslivsledere.

Det blir ofte sagt «Hva kan jeg bidra med når vi har så mange store forurensere?» Vi vil sette mot i folk ved å fortelle at en rekke bedrifter og organisasjoner for lengst har utviklet visjoner og strategier for å minimere klimaskadelige utslipp. Det jobbes kontinuerlig med nyutvikling og implementering av teknologi og miljøtiltak. Sjumilssteg blir tatt.

Dette er det viktig at det norske folk får et innblikk i. Det blir enklere for folk flest å ta grep i hverdagen når man ser hvordan sterke krefter i samfunnet satser.

Uts.pris: Kr. 296,-
272 sider gjennomillustrert
Lansering: 1. sept. 2017

Sterke krefter viser vei: Se omtale i Finans Norge

Omtale av boken på bloggen til Erik Martiniussen (Journalist, blogger, forfatter)

Les mer om boken her

Anmeldelse av «Alle dør alene» i Dagbladet

24/08/2017

Dagbladet anmeldte nylig Hans Falladas bok Alle dør alene.
Les anmeldelsen her (pdf)

Alle dør alene beskriver nøkterne berlineres kamp mot naziregimet samt oppløsningen av deres liv og verdier.

Boken er en ny, usensurert utgave av originalmanuset som første gang ble utgitt i 1947, og innholder nytt bilde- og tilleggsmateriell.

Les mer om boken her

EUROPA-sjefen for Circle K – Jacob Schram – med ny, gedigen bok!

11/05/2017

Essensen av business er en samling av Schrams erfaringer, historier, presentasjoner, modeller, foredrag og praktiske verktøy. Det er blitt en gedigen inspirasjonsbok!

DETTE ER BOKEN FOR ledere, mellomledere og studenter!

Jacob Scram om ledelse

«Med nærmere 30 års erfaring fra noen av verdens største selskaper; McKinsey & Company, McDonald´s Statoil Fuel & Retail, Alimentation Couche-Tard og Circle K, vet jeg at kjernen i all forretningsdrift er å skape resultater! Sunne bedrifter skaper resultater over tid.

Men hvordan?

Det finnes ingen fasit på ledelse, slik jeg ser det. Ledelse er noe som er sterkt knyttet til personen som leder. Ledelse handler både om fag og personlighet. I tillegg tror jeg de fleste ledere kan være tjent med å jobbe innenfor et rammeverk.»

Les mer om boken her

Essensen av Business

Artikkel om Dinamo Forlag i Budstikka

14/10/2016

Avisen Budstikka hadde 11. oktober en artikkel om Dinamo Forlag.

Her forteller forlagssjef Ottar Samuelsen om forlaget og bøkene de for tiden jobber med.

Les artikkelen her (pdf)

Å lytte til hakkespetter − Naturen som terapeut

06/10/2016

Denne boka handler om naturens helende krefter. Om energien og gleden du kan finne der! Vår samtid legger stort press på enkeltindividet. Vi er utsatt for krav og tempo på mange arenaer. Stadig flere mennesker sliter. Mange har angst, uro og depresjoner. Mer enn noen gang trenger vi å finne ro − få fokus og feste. I denne boka får du inspirasjon og ideer til hvordan naturen kan hjelpe deg til nettopp det.

Vi møter en håndfull mennesker som sjenerøst har delt sine historier og naturopplevelser med forfatter Ruth Lillegraven. Det er pasienter ved Modum Bad som har hatt, og delvis har, et strevsomt liv. På ulike vis har de opplevd naturen som avgjørende for å stå i livet.

Her tar også et knippe fagfolk (psykolog, psykiater, statsviter, samfunnsviter og teolog) oss med til sine landskap. Det er spennende reiser, både faglig og personlig. Det handler om samtidsskam, om å strekke til, tåle belastninger og smerte, om å stå i stormen og om å rydde tanker mens du er ute på tur. Men først og fremst handler det om naturen som kilde til liv!

Intervju med Asle Hoffart og omtale av boken i Harvest

Utgitt: Oktober 2016
Innb. kr. 349,-
Illustrert