Øyvind Hjelle/Claus Wiese/Svein Utigard

7 dager i Pyreneene

Claus Wiese, Øyvind Hjelle, kjøkkensjefen på Palace Grill, og fotograf Svein Utigard har vært på tur i Pyreneene. Slikt blir det bok av! Det blir bok om mat, mennesker og miljø i en rik, spennende og eksotisk del av Spania.

Claus Wiese har mange opplevelser å by på i møtet med Pyreneene, og Øyvind Hjelle inviterer til like mange og store kulinariske opplevelser. Hva med Oksesteik med sjokoladesaus og stekt mango, syltede sardiner, marg med honning og balsamicosirup? Eller man kan i all enkelhet kaste seg ut i ”biffhelvetet” med Pedro som fyrbøter!

Boken er en uhøytidelig og personlig roadmovie i bokform. Gutta reiser med kulinarisk pass og kompass, og inviterer leseren til å bli kjent med – eller gjenoppleve – både mennesker og kultur i en del av Spania som er rik på tradisjoner og historie.

ISBN (innbundet) 9788280710505

Boken er utsolgt fra forlaget.


© Dinamo Forlag 2017

Footer logo
Meny
Meny