Tysk riesling

kr 398

Beskrivelse

Ingen annen drue er mer matvennlig enn riesling!
Syrestram, sødmefull, frisk og kompleks. Ingen annen drue kan skilte med samme tydelighet, nerve og sjel som riesling.

Tysklands mangfoldige jordsmonn gjenspeiles i rieslingens unikt brede og rike smaksspekter. Det finnes ikke den mat som ikke en god riesling kan passe til.Druen fortjener at mange flere blir kjent med den.

Derfor ønsket Walter Kieliger (sjef ved Frognerseteren restaurant), Merete Bø (vinekspert i Dagens Næringsliv) og fotograf Sune Eriksen å lage denne boken.

De tar oss med på en reise i fem av Tysklands mest kjente vindistrikter: MOSEL, RHEINGAU, RHEINHESSEN, PFALZ og NAHE. Med god vin kommer vidd, harmoni og vennskap.

Walter Kieliger og Merete Bø
Walter Kieliger og Merete Bø

Vi møter landskapet, vinen, kulturen og produsentene. Disse formidler med overbevisning at vin er vitenskap, og vin er lidenskap. Vin er hardt arbeid, og vin er den største glede!

Praktbok
Gjennomillustrert / Fotograf: Sune F. Eriksen
240 sider
Uts.pris: kr. 398