Øyvind Hjelle/Claus Wiese/Svein Utigard

En kulinarisk reise i Pyreneene

Følg to norske menn på en kulinarisk ekspedisjon langs fjellkjeden Pyreneene. Øyvind Hjelle, til daglig ansatt ved Gastronomisk institutt (tidligere kjøkkensjef ved Palace Grill i Oslo), lager maten underveis, mens Claus Wiese skildrer opplevelsene, naturen, kulturen og - ikke minst - måltidene de inntar og menneskene de treffer.

Området de skal krysse, er blant Europas rikeste og mest varierte hva angår historie, natur og kultur, og i særdeleshet hva gjelder mat – ekspedisjonenes hovedfokus. Halvparten av boken består av reiseskildringer og resten av mat, menyer og oppskrifter.

Endelig en matbok som går sine egne veier …

Sagt om En kulinarisk reise i Pyreneene

«Vann i munnen og drømmer om store reisebudsjetter er resultatet av denne boken. … Her er det røff, spansk mat med enkle oppskrifter bestående av gode råvarer. Et herlig bidrag til jungelen av kokebøker.»
Håvard Myklebust, Bergensavisen

«Jeg kjøper dessuten ikke kokebøker for å lage mat etter dem, men for å bli inspirert. Og denne boken er veldig inspirerende, mener Hellstrøm»

ISBN (softcover) 9788280711427

Boken er utsolgt fra forlaget.


© Dinamo Forlag 2017

Footer logo
Meny
Meny