Om oss

Dinamo Forlag ble etablert 1. september 2001, som ett blant flere selskap i kommunikasjonshuset DINAMO.

I 2006 ble forlaget kjøpt av Ottar Samuelsen. Dinamo Forlag er et kompaktforlag med oppdragsbøker som satsingsfelt. Vi er det eneste forlaget i landet som har dette som hovedsatsingsområde.

Oppdragsbøker er eksternfinansierte prosjekter med næringslivet, organisasjoner, institusjoner, stiftelser, foreninger og privatpersoner.

Noen av våre oppdragsgivere er ledende bedrifter og virksomheter i Norge. DNVGL, Tomra, Oslo Konserthus, Modum Bad, Wilh. Wilhelmsen rederi, Elbilforeningen, Norges naturvernforbund, Lederne, Advokatforeningen, Værtshuset Bærums verk, Mjøsgårdene, Gilde norsk kjøtt, Bærum Kommune, Asker kommune, Norges Toppidrettsgymnas, Norwegian Wood, Nasjonalbiblioteket, Dyrskun, Forsvarsmuseet og Frognerseteren restaurant er noen av våre oppdragsgivere.

Forlagssjef Ottar Samuelsen har lang fartstid i kommunikasjonsbransjen. Han er en av fem gründere bak kommunikasjonshuset DINAMO (etablert 1997).

Merete Henriksen er knyttet til forlaget som freelance redaktør og har omfattende erfaring fra forlagsbransjen. Hun jobbet i Allerkonsernet på 1980-tallet, siden Dreyers Forlag, J. W. Cappelens Forlag og Cappelen Akademisk. De siste 20 årene har hun vært knyttet til Dinamo Forlag.

Kontakt oss

Postadresse
Postboks 182
N-1325 Lysaker

Besøksadresse
Veritasveien 4
1363 Høvik
Telefon: 95 08 17 73

Ottar Samuelsen
Forlagssjef
E-post: ottar@dinamoforlag.no
Tlf.: 950 81 773

Merete Henriksen
Redaktør
E-post: merete@dinamoforlag.no
Tlf.: 416 46 107