Pascal Dupuy

Pascal

Sjokolade, bakverk, kaker & terter

Pascal Dupuy er mannen bak Pascal-konditoriene i Oslo. Hver eneste dag forfører han norske ganer med deilige søtsaker. I denne boken kan du lære å lage noen av hans bakverk, terter, sjokolader og kaker. Det er ikke så vanskelig som du tror!

Boken gir deg også et glimt inn i Pascal-hverdagen, som foruten baking består av matkurs, dyktige medarbeidere, mye kreativitet og en liten porsjon internasjonal berømmelse.

Bon appétit!

Pascal Dupuy (født i 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i prestisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Han regnes som en av verdens beste sjokolademakere.

ISBN (innbundet) 9788280712660

Kjøp boken


Innbundet »


Oppdragsgiver:
Pascal Dupuy


Utgitt i 2012

© Dinamo Forlag 2017

Footer logo
Meny
Meny