Caroline Paulsberg/John Olav Egeland

Værtshuset Bærums Verk

Norges eldste vertshus

I denne boka blir du tatt med til et av landets mest sjarmerende vertshus. Værtshuset på Bærums Verk utgjør en markant del av vår nasjonalhistorie, det står sentralt i Bærums lokalhistorie og det er ikke minst et herlig spisested som stadig flere vet å sette pris på.

Les om sesongene og maten på Værtshuset, om vertskap og drift og om selve historien. Boken er lagt opp etter årstidene. Vi starter med en generell inngang kalt Året rundt før vi går videre til Vinter, Vår og sommer, Høst og Jul. Her får vi et innblikk i den enkelte årstidens typiske aktiviteter og menyer. Dette stoffet er skrevet av frilansjournalist Caroline Paulsberg. Hun har også intervjuet vertskapet. Den historiske delen om Bærums Verk og Værtshuset er skrevet av Dagbladet-journalist John Olav Egeland. Han har også intervjuet eier av Bærums Verk og Nordmarksgodset, Carl Otto Løvenskiold. Samtlige matoppskrifter er laget av Bob Laycock.

ISBN norsk utg.:
9788280712905 innb.
ISBN engelsk utgave
(overs. av Richard Burgess): 9788280713032 innb.

Kjøp boken


Norsk utgave »

Engelsk utgave »


Oppdragsgiver:
Værtshuset ved Ulla og Bob Laycock


Utgitt i 2013

© Dinamo Forlag 2017

Footer logo
Meny
Meny