Description

I denne boken får du vite nøyaktig hvordan du skal gå fram for å lage god, norsk sushi. Du trenger minimalt med forkunnskaper, det er viktigere med godt humør og sans for utsøkte smaker. Skaff deg ingrediensene og ta med deg boka til kjøkkenbenken. Garantert godt resultat!

Boken tar utgangspunkt i alle de fantastiske råvarene langs vår lange kyst. Norsk sjømat er i verdensklasse og er på alle måter det perfekte utgangspunktet for god sushi. Her finner du både den klassiske nigiri med laks og den mer ukjente gunkan med kråkebollerogn. Vi kombinerer japansk og norsk tradisjon og introduserer råvarer som sild, tang og makrell. Felles for alle oppskriftene er at de er enkle å lage.

Kulinarisk Akademi er Norges fremste kompetansesenter på mat og drikke. I flotte lokaler ved Akerselva skapes unike matopplevelser. Prisbelønte kokker deler sin kunnskap med alle som ønsker å delta på kokkekurs. Kulinarisk Akademi har landets eldste og mest renommerte vinkelnerutdannelse og er eneste tilbyder av den internasjonale skolen Wine & Spirit Education Trust.

Fotograf Lisa Westgaard jobber fra sitt loftstudio på Bislett hvor stilleben og matfoto er hennes spesialfelt. Hun er kjent for sin stilsikre komposisjon og utstrakte bruk av lys og rekvisitter. Lisa samarbeider med Norges ledende matprodusenter, prisbelønte designbyråer og gjør i tillegg redaksjonelle arbeider for magasiner og kokebøker. Hun har vunnet en rekke priser og regnes som en av Norges ledende matfotografer.