Stiansens kulinariske koffert

kr 349

Description

I 1993 ble Bent verdensmester i Lyon med den prestisjetunge Bocuse d´Or-utmerkelsen. I sentrum for Annettes og Bents liv står selvsagt den utsøkte smak i vid forstand, men det som gjør denne boken til en helt spesiell opplevelse er samtidig deres store kjærlighet til mennesker og kulturer.

Annette skriver heftig og begeistret om nettopp folk, mat, sed og skikk i de ulike landene. Hennes ledige stil og høyst personlige format gjør Stiansens kulinariske koffert til en opplevelsesbok i særklasse. Ingen kan som Annette skildre et praktfullt måltid i den enkleste setting; f.eks på en fortausrestaurant i Thailand, eller en ekte burlesk dansk bordsetting med øl, snaps og høye danske smørrebrød.

Bents oppskrifter er det bare en verdensmester som kan stå bak, men de er laget for at leseren skal kunne prøve dem ut selv! Råvarene er tilgjengelige, prisene overkommelige og fremgangsmåten til å begripe for folk flest!

Med hvert kapittel og område følger et håndtegnet kart, og en faktadel med navn, adresser og telefonnumre til utvalgte spisesteder og overnattingssteder.

Boken er på 304 sider og illustrert med mer enn 500 flotte fargefotografier.

Hovedbok i Bokklubben Mat og Vinglede.

Sagt om Stiansens kulinariske koffert

– En vakker bok, en innholdsrik bok, en stor bok.
Aftenposten

– en flottere kokebok enn dette har knapt blitt gitt ut i Norge – hittil
– kjøp, les, kos deg og kok!
Appetitt