Øyvind Hjelle

Gourmet for begynnere

En av fjorårets store kokeboksuksesser - nå i heftet utgave!  Dette er en bok for deg som har planer om å få det til på kjøkkenet.

– og som vil varte opp med topp mat selv om du ikke kan noe særlig fra før. For mange høres ”gourmet” skummelt ut, men det er ikke så vanskelig som du tror!

I denne boka har kokken gått inn for å gjøre oppskriftene så enkle som mulig. Og ikke minst: fremgangsmåtene er nøye beskrevet trinn for trinn. Du klarer ikke å mislykkes med dette her. Alle rettene er laget fra bunnen av, og alle ingredienser er samvittighetsfullt målt opp og veid.

Hvert kapittel avsluttes med en vinmeny, der Hjelle og kollega på Gastronomisk institutt, vinkelner Espen Misje, anbefaler drikke til maten.

Bakerst i boka finner du en nyttig liste over kokkens anbefalte adresser for råvarer. Siden han bor i Oslo, er de fleste adressene fra østlandsområdet.

Foran i boka får du en egen liste over hva du trenger på kjøkkenet. I egne Tips-rammer kan du hente inspirasjon og informasjon som det er lurt å ta med seg på veien.

Sagt om Gourmet for begynnere

– Jeg sier det med hånden på magen: Dette er den beste kokeboken på årevis. … matgleden vender tilbake, med fanfarer og pauker …
Yngve Ekern, Aftenposten

ISBN (innbundet) 9788280711373
ISBN (softcover) 9788280711755

© Dinamo Forlag 2019

Footer logo