Heidi Lorentzen

Oslo life

I OSLOliv går vi litt utenom alfarvei og gir 102 tips til de beste Oslo-opplevelsene. Byen vår er blitt en heksegryte av mennesker og møteplasser og byr på så mange ulike inntrykk og stemninger.

Dette er en uhøytidelig guide med de tipsene vi aller helst vil gi turister, Oslo-boere og utenbysfolk. For eksempel Galleri Smia på Vålerenga, en kulturkafé med skikkelig god mat i spesielle omgivelser. Underwater pub, som byr på opera og maritime lokaler. Og hvem vet for eksempel at vi har en kokosbollefabrikk på Sagene, en skulpturpark på Carl Berner og mulighet for guidet spøkelsestur på Akershus festning?

Utdrag fra forordet til ordføreren i Oslo:

«Boken OSLOliv vil fokusere på muligheter til kulinariske og kulturelle opplevelser. Her skal hele familien kunne finne spennende aktivitetstilbud. Med Oslos skjulte perler i bakhodet, vet vi at bare fantasien setter grenser. Oppdagelsesferden blir garantert opplevelsesrik og minnerik.»

«Inspirerende om Oslo – LEKKER design, flotte bilder og korte og poengterte tekster preger denne guideboken om 102 Oslo-opplevelser, litt utenfor allfarvei.»

Til engelsk ved Marthe Burgess.

ISBN (softcover) 9788280711700

Boken er utsolgt fra forlaget.


© Dinamo Forlag 2019

Footer logo