Petter Schjerven

Tingenes tilstand med Petter Schjerven

Denne boken viser at man kan samle på det meste. Plastposer, for eksempel. Eller våpen. Eller Simpsons-ting, hi-fi, terrakottakrigere eller Vespa-scootere. For ikke å snakke om kjuker, TV-spill, amerikanske linjer, My Little Pony, emalje, meteoritter, Lego eller gjenstander laget av russiske krigsfanger.

Hva enn du foretrekker: Liker du å samle, liker du å titte på andres samlinger, og liker du ting, er dette boken for deg.

«Dette er en bok som hedrer våre flotteste samlere og deres samlinger. Mennesker som har brukt store deler av sitt liv på vakre, interessante, rare, søte, pussige, viktige ting. Som har ting, gjenstander eller mer abstrakte fenomener samlet hjemme i hyller, garasjer, permer, låver og esker. Ting samlet som følge av et livsprosjekt, som tidsfordriv, som følge av genuin interesse for en epoke, en historisk hendelse eller kanskje bare utseende. Mennesker som, i tillegg til å nyte synet av tingen, kan bruke tingene de samler på som brekkstang inn i en verden full av historier, minner og kunnskap.»
Fra Petter Schjervens forord

 

ISBN (innbundet) 9788280711946

Kjøp boken


Innbundet »© Dinamo Forlag 2019

Footer logo