Vår siste utgivelse

Naturen svikter aldri

En bok om kjærlighet til naturen

Naturen svikter aldri er laget til Naturvernforbundets hundreårsjubileum i 2014, og naturen er hovedmotiv og tema. Ikke som slagord og opprop. Vi har gått til noen av dem som er best til å formidle innsikt om naturen og livsgrunnlaget vårt, som to sider av samme sak. Et tredvetalls skrivende aktører i offentligheten har bidratt, i samspill med noen av våre fremragende naturfotografer.

Les mer om utgivelsen »

Siste nytt

Tun Media og Dinamo Forlag innleder et samarbeid om utvikling av bøker

Tun Media og Dinamo Forlag innleder et samarbeid om utvikling av bøker

Den første boka vil ligge under juletreet allerede i år.

–Vi har sett oss om etter en partner som kan bidra til at noe av vårt innhold kan havne mellom to permer. Valget av Dinamo Forlag ble enkelt fordi vi har sammenfallende verdier, sier administrerende direktør i Tun Media AS, Mads Yngve Storvik.

Dinamo Forlag var tidligere en del av Dinamo-systemet, men drives nå som et selvstendig forlag. De har gitt ut bøker som Mjøsgårdene, Arven som lever, Bringebærlandet og Restekjærlighet.

–Alle disse bøkene kunne like gjerne kommet fra oss. Det er midt i de stoffområdene som vi skal være best på, sier Storvik.

Dinamo Forlag har over flere år levert gode resultater på sine bokutgivelser. Den mest kjente boka er Ona Fyr. Forlaget gir ut rundt fem-ti bøker hvert år og ønsket en samarbeidspartner for å øke produksjonen.

–Vi har hatt flere som har vært interessert i oss, men vi valgte Tun Media fordi vi mener verdiene deres representerer framtida i Norge, sier forlagssjef Ottar Samuelsen i Dinamo Forlag.

Tun Media og Dinamo skal samarbeide fra bok til bok, men har en intensjon om et enda tettere samarbeid dersom dette blir vellykket.

–Vi har en strategi om å videreutvikle Tun Media med flere ben å stå på. Samarbeidet med Dinamo Forlag har vi stor tro på i så måte, sier Storvik.

–Et samarbeid med Tun Media vil gi oss et løft og bidra til at vi kan gi ut flere bøker. Vi har kompetanse som utfyller hverandre. Blant annet er det stor iderikdom i Tun Media samtidig som de har en markedskraft som er viktig for distribusjon av bøkene. Deres salgskompetanse er også noe begge parter vil dra nytte av. Fra forlagets side har vi også mange ideer som kommer til å bli flotte bøker, sier Samuelsen.

Fakta Tun Media-konsernet:
  • Eier AS Nationen 100 %
  • Gir ut Bondebladet, Norsk Landbruk og Traktor
  • Omsetning 2013: 137 MNOK
  • Resultat før skatt 2013: 4,9 MNOK
  • Antall ansatte: 57
Fakta Dinamo Forlag:
  • Eid 100% av Dinamo Litteratur; etablert 2001
  • Omsetning 2014: Dinamo Forlag: 6 MNOK.
  • Resultat før skatt 2014: Dinamo Forlag: 1,1 MNOK.

Unbroken

Filmen Unbroken er blitt en massiv suksess i USA og kommer på norske kinoer i slutten av januar.

Vi har boken bak filmen - både Norli Libris og ARK vil ha kampanje på filmpocketboken fra mandag.

Les mer om utgivelsen »

Norges nest viktigste kokebok: Stiansen til hverdags

Dinamo Forlag er stolt og glad over at vårt forlag har gitt ut tidenes nest viktigste kokebok Stiansen til hverdags. Vi gratulerer meget dyktige Bent Stiansen med kåringen. Han ble kun slått av den flotte kokeboka til Schønberg Erken.
(kåret av leserne av Aperitif.no i november 2014).

Les mer om utgivelsen »

Oppdragspublikasjoner

Vår agenda er oppdragspublikasjoner.

Les mer »

Tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen forlagsvirksomhet.

Les mer »

Dinamo Litteratur

Frem til 2013 jobbet vi stort sett med vanlige litteraturutgivelser.

Les mer »