Ingebrigt Steen Jensen

Min sønn er en mus

Dinamogründer, foredragsholder og Ona fyr-forfatter Ingebrigt Steen Jensen er ute med ny bok. Min sønn er en mus er en personlig bok hvor Ingebrigt Steen Jensen kommer med betraktninger om mangt, ikke minst om seg selv. Sønnen, 11 år gamle Oskar, kommenterer farens skriverier med sine særegne tegninger.

Det handler blant annet om menns forhold til sine barn og kvinner, og mannens umettelige behov for anerkjennelse. Temaer fra påskefeiring, bønder og barnedåp til storpolitikk, posisjonering og homofili berøres, alltid med forfatterens personlige og særegne vinkling. Hans engasjerte, indignerte og ofte humoristiske betraktninger sparker i mange retninger, men man mer enn aner et varmt hjerte som banker sterkt for mennesker og hendelser som opptar ham.

Boken bygger i stor grad på artikler publisert i spalten «Menn om mangt» i Vårt Land, men inneholder også nytt stoff. For den som likte Ona Fyr, og det var ganske mange siden boken er solgt i over 100 000 eksemplarer, er Min sønn er en mus en fin mulighet til å utvide bekjentskapet med Ingebrigt Steen Jensen.

ISBN (innbundet) 9788280710567

Kjøp boken


Innbundet »© Dinamo Forlag 2019

Footer logo