Niels Christian Geelmuyden

Uten tittel

Uten tittel er høstens kunstbok for den som vil bli bedre kjent med flere av våre fremste samtidskunstnere. Niels Chr. Geelmuydens portrettkunst har opp gjennom årene også omfattet mange billedkunstnere, og nå er de beste samlet og gitt ut i bokform. Boken inneholder også eksempler fra kunstnernes arbeider og portretter av den enkelte.

Vi får sterkt personlige, av og til provoserende, og ikke minst humoristiske, innblikk i flere av landets fremste billedkunstneres liv og virke. Geelmuydens penn fanger opp nyanser i den enkeltes personlighet som gjør at man er blitt bedre kjent med disse store kunstnerne når man lukker denne bokens permer. Det er en tankevekkende, morsom og lærerik bok som formidler noe vesentlig om kunstens og kunstneres vilkår i vårt land og vår kultur.

De portretterte kunstnerne er:

Frans Widerberg, Per Ung, Kåre Tveter, Per Palle Storm, Willibald Storn, Kjartan Slettemark, Inger Sitter, Knut Rose, Bjarne Melgaard, Jens Johannessen, Marianne Heske, Kjell Erik Killi Olsen, Ludvig Eikaas, Nils Aas og Ørnulf Opdahl.

ISBN (innbundet) 9788280710826

Boken er utsolgt fra forlaget.


© Dinamo Forlag 2019

Footer logo