Det er derfor vi bor her – En reise i nye Asker

Hovedforfattere Terje Martinsen og Frank Tangen

Tre kommuner med hver sine særtrekk er blitt til én ny, stor og moderne landkommune.

Nye Asker er summen av landemerker, karakteristika, historie, tilbud og aktiviteter som manifesterte seg i tidligere Hurum, Røyken og Asker. I denne boken møter du enkeltpersoner og miljøer, virksomheter og næring, milepæler og hverdag, natur og kultur, historie og historier.

Det er derfor vi bor her er laget for alle tidligere og nye askerbøringer. Geografien har vært med på å bestemme rekkefølgen av saker og scener i boken. I tekst og bilder gjør vi en reise langs kysten og til lands som forhåpentligvis vil inspirere og berike.

Boken er laget for at dere skal kjenne på tilhørighet, nysgjerrighet og stolthet. Hva dere har og hva dere er. Og hva som stadig kan oppdages!

Gjennomill. 344 sider
ISBN: 978-82-8071-328-5
Innb. Kr. 398,-
I salg: NÅ

[new_royalslider id=»7″]