Kirsti Kraft: KRAFTsamling

Dette er en bok for deg som vil underholdes til indre sjelefred. Kirsti Kraft har en unik evne til å snike seg inn på deg via spenstige litterære bilder og fortellinger. Hun drar deg inn i et univers vi alle kjenner til. Oss selv. Denne tekstsamlingen fremkaller både tårer og latter. Du vil kjenne deg igjen. Og du vil kjenne igjen mora di, naboen og bestevennen din.

Dette er en helt annerledes selvhjelpsbok. Du har aldri lest noe lignende. Den får deg til å oppdage følelser du ikke visste at du hadde, og er en bok du kommer til å gjenfortelle og lese høyt fra til andre. Det finnes trøst og håp i alt Kirsti Kraft tar i. Hun har i en årrekke holdt lytterne i hånda gjennom inspirerende podkaster og P2-program. Hun har en helt særegen stemme — direkte, rå, leken og øm. Hun er alltid brutalt ærlig. Dette er en styrkepille av en bok.

Les hele pressemeldingen her_KRAFT_0810

 

Det er ikke greit

å være menneske

Vet du om

en annen måte?

 

Fra forord:

Denne boka er ikke skrevet for å imponere deg.

Denne boka er ikke skrevet for å sette deg på plass.

Denne boka er skrevet med hjertet mitt.

Fordi det var på tide.

Dette er en bok om livet – sånn det er – og sånn det burde være. Hvis alt klaffet. Jeg blir glad hvis du kjenner deg igjen når jeg beskriver det å ha medvind og leve for fulle seil. Og jeg håper du kan kjenne trøst i at vi alle ligner hverandre når jeg skriver om det som er fælt, urettferdig eller mørkt.

Dette skal være en KRAFT-samling til deg. Du behøver ikke lese den fra perm til perm. Jeg kan se for meg at du lar boka ligge framme, og at du leser noen tekster innimellom når du får lyst eller trenger det.

I salg NÅ!

Innb. kr. 349,-

ISBN: 978-82-8071-336-0